Ceny w sektorze rolno-żywnościowym w warunkach cyklu koniunkturalnego - Maśniak, Jacek (Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016)
Celem artykułu była weryfikacja hipotezy wynikającej z austriackiej teorii cyklu koniunkturalnego,