Main Article Content
Article Details
JAKUBOWSKA M., 1978: Społeczno-ekonomiczne zachęty do poprawy stanu bhp, IWCRZZ, Warszawa.
KLEPACKI B., 1984: Wybór próby w badaniach ekonomiczno-rolniczych, Wydaw. SGGW-AR, Warszawa.
LANGE O., 1990: Ekonomia - przedmiot, zakres i metody, tom 2, [w:] Wybór pism, PWN, Warszawa.
MACIOŁEK H., ZIELIŃSKA A., 2012: Aspekty bezpieczeństwa i higieny pracy w produkcji rolno-hodowlanej w świetle wybranych regulacji prawnych, Journal of Ecology and Health 16(4), 173-186.
MANTEUFFEL R., 1979: Ekonomika i organizacja gospodarstwa rolniczego, PWRiL, Warszawa.
PAWŁOWSKA Z., RZEPECKI J., 1998: Metody obliczania kosztów wypadków przy pracy w przedsiębiorstwie, Bezpieczeństwo Pracy 5, 34-37.
RZEPECKI J., SERAFIŃSKA A., 2004: Koszty wypadków przy pracy w Polsce, Prewencja i Rehabilitacja 5(3), 1-4.
SIARNECKI K., 2001: Ile kosztują wypadki, Przyjaciel przy Pracy, 10-13.
URBAN R., 2010: Przemysł spożywczy w procesie integrowania z Unią Europejską, Przyspieszenie rozwoju polskiego przemysłu spożywczego [w:] R. Urban, I. Szczepaniak, R. Mroczek (red.), Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa (Synteza), IERiGŻ-PIB, Warszawa, 22-35.
ZUS, 2009: Prewencja wypadkowa prowadzona przez Zakład Ubezpieczeń Społecznych, Warszawa.
Downloads
- Aleksandra Burgiel, Izabela Sowa, Akceptacja nowych trendów konsumenckich w pokoleniach X i Y – analiza porównawcza , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 117 (2017)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Sławomir Juszczyk, Anetta Zielińska, Koszty świadczeń z tytułu wypadków przy pracy w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 95 (2012)