Main Article Content
Article Details
BORKOWSKA S., 2004: Wynagrodzenia - rozwiązywanie problemów w praktyce. Oficyna Ekonomiczna, Kraków.
JAGAS J., 1999: Czynniki i metody warunkujące produktywność i wydajność w okresie integracji z Unią Europejską. Wyd. WSP w Opolu, Opole.
KLEPACKI B., 1999: Podstawy organizacji i zarządzania. SnRRWSBiP, Ostrowiec Św. Rocznik Statystyczny Przemysłu. GUS, 1997-2003, Warszawa.
SEKUŁA Z., 2003: Uwarunkowania i instrumenty polityki płac w firmie. Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej, Wrocław. (Crossref)
STARZYŃSKA W., 2002: Statystyka praktyczna. Wyd. Nauk. PWN, Warszawa.
Downloads
- Piotr Adamczyk, Dywidenda jako czynnik wpływający na opłacalność inwestowania w akcje , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 63 (2007)
- Piotr Adamczyk, Wewnątrzregionalne zróżnicowanie płac w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 112 (2015)
- Piotr Adamczyk, Tendencje w poziomie i zróżnicowaniu wynagrodzeń w Polsce po przystąpieniu do Unii Europejskiej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 72 (2008)
- Piotr Adamczyk, Produktywność czynników wytwórczych w przemyśle spożywczym w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 71 (2008)
- Piotr Adamczyk, Ekonomiczne uwarunkowania przemysłowej produkcji mięsa wieprzowego i wołowego w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 57 (2005)
- Piotr Adamczyk, Substytucyjność czynników produkcji w przemyśle spożywczym w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 79 (2009)
- Piotr Adamczyk, Ocena zmian liczby pracujących na obszarach wiejskich województwa mazowieckiego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 123 (2018)
- Piotr Adamczyk, Michał Chmielewski, Wartość aktywów netto otwartego funduszu emerytalnego a stopa zwrotu z jednostki rozrachunkowej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 93 (2011)