Main Article Content
Article Details
BĄK-FILIPEK E. 2010: Uwarunkowania rozwoju rynku mięsa w Polsce. Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 12(4).
CAPIGA M. 2006: Działalność kredytowa monetarnych instytucji finansowych. Difin, Warszawa, s. 120.
DREWNOWSKA B. 2010: Kryzys mocno uderzył w producentów. Rzeczpospolita z 03.02. 2010 r.
FRANC-DĄBROWSKA J. 2008: Zarządzanie finansami przedsiębiorstw - wybrane zagadnienia. Wydawnictwo SGGW, Warszawa, s. 95.
KOWALAK R. 2008: Ocena kondycji finansowej przedsiębiorstwa w badaniu zagrożenia upadłością, Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o., Gdańsk, s. 242-260.
KOWALCZYK K. 2009: Przyczyny upadłości firm agrobiznesu. [w:] Meandry upadłości przedsiębiorstw. Klęska czy druga szansa? E. Mączyńska (red.). Oficyna Wydawnicza SGH, Warszawa, s. 115-117.
KUCHARCZYK K. 2010: Wielki pomór w branży mięsnej, Rzeczpospolita z 02.01.2010 r.
LESZCZYŃSKI Z., SKOWRONEK-MIELCZAREK A. 2008: Controlling, analiza i monitoring w zarządzaniu przedsiębiorstwem. Difin, Warszawa, s. 239.
MĄCZYŃSKA E., ZAWADZKI M. 2006: Dyskryminacyjne modele predykcji bankructwa przedsiębiorstw. Ekonomista nr 2.
PRUSAK B. 2005: Nowoczesne metody prognozowania zagrożenia finansowego przedsiębiorstw. Difin, Warszawa, s. 135-136.
Rusielik, R. (2010). Zmiany efektywności działalności rolniczej w województwach polski po akcesji do Unii Europejskiej. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (84), 13–21.ZELEK A. 2003: Zarządzanie kryzysem w przedsiębiorstwie - perspektywa strategiczna. Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa, s. 124-126. (Crossref)