Main Article Content
Article Details
ANTONOWICZ P. 2007: Metody oceny i prognozowania kondycji ekonomiczno-finansowej przedsiębiorstwa, ODDK, Gdańsk.
FITZ-ENZ J. 2001: Rentowność inwestycji w kapitał ludzki, Oficyna Ekonomiczna i Dom Wydawniczy ABC, Kraków.
GAJDKA J., STOS D. 1996: Wykorzystanie analizy dyskryminacyjnej w ocenie kondycji finansowej przedsiębiorstw, [w:] R. Borowiecki (red.) Restrukturyzacja w procesie przekształceń i rozwoju przedsiębiorstw, AE, Kraków.
HAMROL M., CZAJKA B., PIECHOTKA M. 2004: Upadłości przedsiębiorstwa - model analizy dyskryminacyjnej, "Przegląd Organizacji" nr 6. (Crossref)
KOWALAK R. 2003: Ocena kondycji finansowej przedsiębiorstwa, ODDK, Gdańsk.
MĄCZYŃSKA E. 1994: Ocena kondycji przedsiębiorstwa (uproszczone metody), "Życie Gospodarcze" nr 38.
SHEVELOVA S. 2008: Metody analizy strategicznej w określaniu zdolności konkurencyjnej, "Ekonomika i Organizacja Przedsiębiorstwa" nr 12 (707).
SIEMIŃSKA E. 2003: Finansowa kondycja firmy. Metody pomiaru i oceny, Poltext, Warszawa.
SKAWIŃSKA E. 2002: Konkurencyjność przedsiębiorstw - nowe podejście, PWN, Warszawa - Poznań.
Downloads
- Edyta Bombiak, EFFICIENCY OF MOTIVATION TOOLS VS FINANCIAL SITUATION OF COMPANIES FROM FOOD INDUSTRY , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 64 (2008)
- Edyta Bombiak, MOTIVATION OF EMPLOYEES IN THE FOOD SECTOR , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 68 (2008)