• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
logo
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL RECENZENTA
    • PROCEDURA RECENZJI
  • PANEL AUTORA
    • PRZESYŁANIE TEKSTÓW
  • O CZASOPIŚMIE
    • O CZASOPIŚMIE
    • ZESPÓŁ REDAKCYJNY
    • STANDARDY ETYCZNE
    • POLITYKA OPEN ACCESS I LICENCJA
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • Kontakt
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Nr 80 (2010)

Nr 80 (2010)

DOI: https://doi.org/10.22630//EIOGZ.2010.80

Opublikowane: 2010-01-29

pdf

Artykuły

Uwarunkowania zróżnicowania dochodów rolniczych w Unii Europejskiej

Paweł Bryła

5-17

PDF

Wielkość i struktura finansowego wsparcia rolnictwa w Polsce i krajach członkowskich Unii Europejskiej

Justyna Kołyska

19-33

PDF

Motywowanie pracowników a sytuacja finansowa przedsiębiorstw

Edyta Bombiak

35-47

PDF

Stosowanie narzędzi public relations przez kadrę zarządzającą

Agnieszka Werenowska, Tomasz Duczek

49-59

PDF

Wybrane uwarunkowania demograficzne korzystania z usług gastronomicznych (na przykładzie aglomeracji warszawskiej)

Edyta Kwiatkowska

61-68

PDF

Modele kryzysów walutowych

Katarzyna Banasiak

69-82

PDF

Enoturystyka czynnikiem poprawy konkurencyjności regionów z uprawą winorośli na przykładzie Węgier

Anna Mazurkiewicz-Pizło

97-108

PDF

Egzemplifikacja i kategoryzacja innowacji na rynku owoców i produktów owocowych w Polsce

Joanna Rakowska

109-116

PDF

Czynniki warunkujące jakość oraz ich wpływ na podejmowanie decyzji nabywczych na rynku gastronomicznym

Mariusz Grębowiec

117-130

PDF

Język / Language

  • Język Polski
  • English
Słowa kluczowe

Najczęściej czytane (90 dni)

  • Dług publiczny – jego struktura, przyczyny, rozmiary i skutki
    227
  • Istota i założenia optymalizacji podatkowej – wybrane aspekty
    169
  • Wpływ sytuacji dochodowej na strukturę wydatków gospodarstw domowych
    169
  • Spekulacja jako forma aktywności ekonomicznej – aspekty moralne i etyczne
    158
  • Wybrane techniki manipulacji społecznej
    150
  • Faktoring jako źródło finansowania działalności bieżącej przedsiębiorstwa
    144
  • Czynniki warunkujące jakość oraz ich wpływ na podejmowanie decyzji nabywczych na rynku gastronomicznym
    143
  • Subwencje jako źródło dochodów gminy
    140
  • Popytowe przyczyny inflacji w Polsce
    136

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy

Aktualny numer

  • Logo Atom
  • Logo RSS2
  • Logo RSS1
Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE