Main Article Content
Article Details
ALDERFER C.P., 1972: Existence, Relatedness and Growth, Free Press, New York.
GUTKOWSKA K., OZIMEK I., LASKOWSKI W., 2001: Uwarunkowania konsumpcji w polskich gospodarstwach domowych [Determinants of Consumption in Polish Households], Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, Warsaw.
MASLOW A.H., 1954: Motivation and Personality, Harper and Row, New York.
MAX-NEEF M.A., 1991: Human Scale Development. Conception, Application and Further Reflections, The Apex Press, New York - London.
MEULENBERG M.T.G., 2003: Consumer and Citizen. Meaning for the Market of Agricultural Products and Food Products, Tijdschrift voor Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek van de Landbouw, 18 (1), 43-56.
McCLELLAN D.C., 1975: Power: The Inner Experience, Halstead, New York.
MINTEER B.A., CORLEY E.A., MANNING R.E., 2004: Environmental Ethics Beyond Principle? The Case for a Pragmatic Contextualism, Journal of Agricultural and Environmental Ethics, 17 (2), 131-156.
TSAI A.C., LIOU J-C., CHANG M-C., 2006: Food Patterns that Correlate to Health and Nutrition Status in Elderly Taiwanese, Nutrition Research, 26 (2), 71-76.
VERMEIR I., VERBEKE W., 2004: Sustainable Food Consumption, Involvement, Certainly and Values: an Application of the Theory of Planned Behavior, Working Paper, Department of Agricultural Economics, Ghent University, Ghent.
VERMEIR I., VERBEKE W., 2006: Sustainable Food Consumption: Exploring the Consumer, "Attitude - Behavioral Intention " Gap, Journal of Agricultural and Environmental Ethics 19.
ZALEGA T., 2011: Spożycie żywności w gospodarstwach domowych z osobami bezrobot-nymi na Mazowszu [Food Consumption in Masovian Households with Unemployed Members]. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (93), 119-135.
ZALEGA T., 2012: Konsumpcja. Determinanty, teorie, modele [Consumption. Determinants, Theories and Models], PWE, Warsaw.
ZALEGA T., 2013: Spożycie produktów żywnościowych w wielkomiejskich gospodarstwach domowych w Polsce w okresie kryzysu finansowo-ekonomicznego [The Consumption ofFoodstuffs of Large-city Households in Poland During Financial and Economic Crisis], Problemy Zarządzania 11, 1 (40), 1, 68-87.
ZALEGA T., 2016: Segment osób w wieku 65+ w Polsce. Jakość życia, konsumpcja, zachowania konsumenckie [People Aged 65+ in Poland. Quality of Life, Consumption, Consumer Behaviour], Wydawnictwo Naukowe WZ UW, Warsaw.
Downloads
- Justyna Franc-Dąbrowska, Luminarze finansów agrobiznesu, stan obecny i perspektywy , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 119 (2017)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Tomasz Zalega, Mieszkanie i warunki lokalowe miejskich gospodarstw domowych w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 104 (2013)
- Tomasz Zalega, Spożycie żywności w gospodarstwach domowych z osobami bezrobotnymi w województwie mazowieckim , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 93 (2011)
- Tomasz Zalega, Deconsumption in consumer behaviour of Polish seniors , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 124 (2018)