Main Article Content
Article Details
BRYAN F.: Hazard Analysis Critical Control Point Evaluations, 1992, WHO Geneva.
Codex Alimentarius Vol. 1 -sup. 1 - 1993, Guidelines for the application of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) System CAC/GL-1993.
Dyrektywa 92/46 EBC laying down the health rules for the production and planning on the market of raw milk, heat-treated milk and milk based products. Official Journal of the European Communities No L 268.
Dyrektywa 93/43 EEC on the hygiene off foodstuff, Official Journal of the European Communities No L 175.
FINNEY G., BROWND.: Quality Management in the Dairy Sector, Quarterly Reports SAC International, 1995/1996.
JAKOB M.: Aspekty bezpieczeństwa żywności - rola legislacji, 39 Kongres Europejskiej Organizacji Jakości, Lozanna 1995.
Jakość i certyfikacja w gospodarce rynkowej, materiały konferencyjne PCBC Popowo, 1992 r.
Polska Norma, 1996, Mleko spożywcze do skupu, PN-A-86002.
Polska Norma, 1996, PKN Warszawa: PN-ISO 9001 i PN-ISO 9002.
Praca zbiorowa, Red. T. Wawek: Strategia projakościowa w polskich przedsiębiorstwach, Wydawnictwo Informacji Ekonomicznej, Kraków 1995.
WILLIAMS T., PETITT S.: The application of HACCP, 1993, Training Leatherhead Food RA.
Downloads
- Czesław Siekierski, Marek Kłodziński, Strategia rozwoju gminy jako podstawowy dokument programowy samorządu lokalnego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 1 (1996)
- Witold Boguta, Czesław Siekierski, Grupy producentów rolnych jako czynnik doskonalenia produkcji i obrotu produktami rolnymi , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 43 (2001)