Main Article Content
Article Details
BRUNSØ K., SCHOLDERER J., GRUNERT K.G., 2004: Closing the gap between values and behaviour-means-end theory of lifestyle, Journal of Business Research 57, 665-670.
GUTKOWSKA K., JEŻEWSKA M., 1993: Żywność to nie tylko jedzenie, Gospodarstwo Domowe w Kraju i na Świecie 3, 27-29.
GUTKOWSKA K., KWIECIŃSKI P., 2016: Wartości życiowe młodych Polaków aktywnych zawodowo o stabilnej sytuacji finansowej, Handel Wewnętrzny 62, 1 (360), 250-265.
HAVERSTOCK K., FORGAYS D.K., 2012: To eat or not to eat. A comparison of current and former animal product limiters, Appetite 58, 1030-1036.
KALL J., SOJKIN B., SZYMCZAK J., URBANIAK M., 2003: Zarządzanie produktem, PWE, Warszawa.
LINDEMAN M., SIRELIUS M., 2001: Food choice ideologies: the modern manifestations of normative and humanist views of the world, Appetite 3, 175-184.
OLEWNIK-MIKOŁAJEWSKA A., GUZEK D., GŁĄBSKA D., GUTKOWSKA K., 2016: Consumer Behaviors Toward Novel Functional and Convenient Meat Products in Poland, Journal of Sensory Studies 31, 193-205.
RUTKOWSKI I.P., 2007: Rozwój nowego produktu. Metody i uwarunkowania, PWE, Warszawa.
STEPTOE A., POLLARD T.M., WARDLE J., 1995: Development of a measure of the motives underlying the selection of food: the Food Choice Questionnaire, Appetite 25, 267-284.
Downloads
- Joanna Wrzesińska-Kowal, Katarzyna Drabarczyk, Katarzyna Kułaga, Differentiation of development of internal trade in Poland by regions in the years 2005–2014 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 116 (2016)
You may also start an advanced similarity search for this article.
- Krystyna Gutkowska, Marta Sajdakowska, Ethnocentric Attitudes of Polish Consumers on Food Market , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 44 (2001)
- Iwona Kowalczuk, The role of juice consumption and the changes of consumption level during the transition period , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 32 (1998)
- Iwona Kowalczuk, Product innovativeness of industrial enterprises on the food market , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 75 (2009)
- Krystyna Gutkowska, Agnieszka Batóg, Marta Sajdakowska, Selected aspects of beef consumption in the region with unfavourable macroeconomic indicators , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 118 (2017)
- Marta Sajdakowska, Joanna Grasewicz, Selected health benefits of yogurt in the consumers’ opinion , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 114 (2016)