Main Article Content
Article Details
DUVAL E.M., 1988: Family development's first forty years. [in:] Family Relations, vol. 37, s. 22-42. (Crossref)
ERIKSSON R., FRITZELL J., 1988: The effects of the social welfare system in Sweden on the well- being of children and the elderly. [in:] Palmer J.L. et al. The vulnerable. Washington DC, Urban Institute Press.
FERBER R., 1974: Handbook of Marketing Research; Mc Graw Hill Inc. USA.
FIGLEY CH.R., 1973: Child density and the Marital Relationship. [in:] Journal of Marriage and the Family 35 (May) s. 272-282. (Crossref)
GLENN N.D., McLANAHAN S., 1982: Children and Marital Happiness: A Further Specification of the Relationship. [in:] Journal of Marriage and the Family (44) (February) s. 63-72. (Crossref)
ROVNTREE E.S., 1901: Poverty: a study of town life. London, Longmans, Green.
WILLIAMS T.G., 1982: Consumer behavior: Fundamentals & Strategies. West Publishing Company; St. Paul, Minnesota.
Downloads
- Sylwia Żakowska-Biemans, Krystyna Gutkowska, Atrybuty zaufania dotyczące jakości jako czynnik wpływający na decyzje nabywcze konsumentów żywności , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 121 (2018)
- Krystyna Żelazna, Urszula Grzeszczak-Świetlikowska, Krystyna Gutkowska, Marzena Jeżewska-Zychowicz, Earl Morris, Teresa Pałaszewska-Reindl, Mary Winter, Specyfika reakcji wiejskich gospodarstw domowych na przemiany systemowe w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 1 (1996)
- Anna Olewnik-Mikołajewska, Krystyna Gutkowska, Iwona Kowalczuk, Marta Sajdakowska, Sylwia Żakowska-Biemans, Oczekiwania konsumentów wobec innowacyjnych produktów żywnościowych pochodzenia zwierzęcego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 116 (2016)
- Mary Winter, Krystyna Gutkowska, Zmiany w aktywności zawodowej Polaków w latach 1984-1994 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 33 (1998)
- Anna Olewnik-Mikołajewska, Krystyna Gutkowska, Dominika Guzek, Dominika Głąbska, Wpływ podwyższonej wartości odżywczej na skłonność do płacenia wyższej ceny za produkty pochodzenia zwierzęcego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 114 (2016)
- Krystyna Gutkowska, Zmiany w sytuacji mieszkaniowej i ich oceny w opinii respondentów reprezentujących gospodarstwa domowe województwa lubelskiego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 32 (1998)
- Krystyna Gutkowska, Agnieszka Batóg, Marta Sajdakowska, Wybrane aspekty spożycia wołowiny w rejonie o niekorzystnych wskaźnikach makroekonomicznych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 118 (2017)
- Krystyna Gutkowska, Marta Sajdakowska, Postawy etnocentryczne polskich konsumentów na rynku żywności , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 44 (2001)
- Katarzyna Cieszyńska, Krystyna Gutkowska, Jerzy Wierzbicki, Sylwia Żakowska-Biemans, Oczekiwania polskich konsumentów dotyczące informacji zamieszczanych na opakowaniu mięsa wołowego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 112 (2015)
- Krystyna Gutkowska, Problemy edukacji ekologicznej społeczności wiejskiej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 31 (1997)