Main Article Content
Article Details
BOROWSKA A., 2011: Kształtowanie się światowego rynku miodu w latach 1961-2010. Roczniki Nauk Rolniczych Seria G, Ekonomika rolnictwa, 98(3), 160-175.
European Commission, 2013a: Green light for 2014-2016 beekeeping programmes, Agriculture and Rural Development News, www.ec.europa.eu/agriculture/newsroom/121_ en.htm [dostęp: 15.06.2016].
European Commission, 2013b: Sprawozdanie Komisji dla Parlamentu Europejskiego i Rady dotyczące wdrażania środków na rzecz sektora pszczelarskiego określonych w rozporządzeniu Rady (WE) nr 1234/2007 COM(2013)593, http://eur-lex.europa.eu/resource. html?uri=cellar:61cb9a35-08b6-11e3-a35201aa75ed71a1.0008.05/DOC_1&format=PDF [dostęp: 14.06.2016].
GUS, 2001-2013: Budżety gospodarstw domowych, Zakład Wydawnictw Statystycznych, Warszawa.
IERiGŻ, 2016: Rynek cukru. Stan i perspektywy, Analizy Rynkowe 43.
JEZNACH M., 2008: Uwarunkowania ekonomiczno-organizacyjne jakości i bezpieczeństwa żywności, Wydawnictwo SGGW, Warszawa.
JEZNACH M., 2014: Jakość żywności i jej wyróżniki w ocenie konsumentów, Wydawnictwo SGGW, Warszawa.
SEMKIW P., 2014: Sektor pszczelarski w Polsce w 2014 roku, Instytut Ogrodnictwa, Zakład Pszczelnictwa w Puławach, Puławy.
SEMKIW P., OCHAL J., 2009: Analiza sektora pszczelarskiego w Polsce dla opracowania Krajowego Programu Wsparcia Pszczelarstwa w latach 2010-2013, Instytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa im. Szczepana Pieniążka w Skierniewicach, Oddział Pszczelnictwa w Puławach, Puławy.
Downloads
- Elżbieta Kacperska, INTERNATIONAL TERRORISM AS A GLOBAL PROBLEM OF CONTEMPORARY ECONOMY , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 120 (2017)
You may also start an advanced similarity search for this article.
- Katarzyna Kwiecińska, Jerzy Gębski, Małgorzata Kosicka-Gębska, Availability of game meat on the Polish market in the context of consumer needs , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 121 (2018)
- Małgorzata Kosicka-Gębska, Jerzy Gębski, Katarzyna Kwiecińska, Assessment of information displayed on labels of packaged pork , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 114 (2016)
- Julita Szlachciuk, Olena Kulykovets, Natalia Przeździecka-Czyżewska, Perception of food fraud on the food market by young consumers , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 115 (2016)
- Anna Kudlińska-Chylak, Innovative food services on the example of breakfast fairs , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 115 (2016)
- Maria Jeznach, Pro-ecological aspects of households functioning during transformation , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 32 (1998)