Main Article Content
Article Details
CYREK M., 2011: Potencjalne kierunki dostosowania oferty usług edukacyjnych do potrzeb rynku pracy w warunkach usługowej gospodarki opartej na wiedzy [w:] Współczesne wyzwania rynkowe dla kształcenia na kierunkach ekonomicznych. Raport, G. Ślusarz (red.), Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów. CYREK M., 2012: Rozwój sektora usług a gospodarka oparta na wiedzy, Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, Rzeszów.
CYREK P., 2014: Decyzje rekrutacyjne w kreowaniu przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw handlu detalicznego, "Marketing i Rynek" nr 8/2014, PWE, Warszawa.
DAWID-SAWICKA M.,2011: Umiejętności poszukiwane i pożądane. Czego pracodawcy oczekują od pracowników? [w:] Raport THINKTANK.
DIETL J., 1991: Handel we współczesnej gospodarce. Instytucje, organizacja, technologia, strategia, PWE, Warszawa.
DWORACZYŃSKI L., 2015:Rekrutacja okiem menedżera sprzedaży, "Benefit" 03(39)/2015.
GÓRNIAK J. (red.), 2014: Kompetencje Polaków a potrzeby polskiej gospodarki, Raport podsumowujący IV edycję badań BKL z 2013 r., Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Warszawa.
KOMOSA A.,1995: Ekonomika i organizacja firmy handlowej. Część 1, Wydawnictwo Ekonomic, Warszawa.
MOULINIER R., 2007: Techniki sprzedaży, PWE, Warszawa.
Pracujący w gospodarce narodowej w 2013 r., 2014: Informacje i opracowania statystyczne, GUS, Warszawa.
Rynek wewnętrzny w 2014 r., 2015: Informacje i opracowania statystyczne, GUS, Warszawa.
SŁAWIŃSKA M.,1998: Podstawy ekonomiki przedsiębiorstwa handlowego,Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, Poznań.
SZULCE H.,1998: Struktury i strategie w handlu, PWE, Warszawa.
Downloads
- Iwona Escher, Joanna Petrykowska, Organic food in the opinion of young Polish consumers – research results , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 113 (2016)
You may also start an advanced similarity search for this article.