Main Article Content
Article Details
FARKOWSKI Cz., 1989: Zużycie zbóż w Polsce. [W:] Gospodarka zbożowa w Polsce. Wyd. SGGW, Warszawa.
KARWOWSKI J., 1995: Społeczne, ekonomiczne i technologiczne czynniki chłonności rynku wyrobów żywnościowych. [W:] Technologiczne elementy strategii rynku żywnościowego. PTTŻ, Warszawa
KRAMER J., 1993: Konsumpcja. Prawidłowości, struktura, przyszłość. PWE, Warszawa.
REJMAN K., SAWICKA B., 1996: Zmiany poziomu i struktury spożycia żywności w Polsce w procesie przejścia do gospodarki rynkowej i procesów integracyjnych. [W:] Rolnictwo w procesie integrowania Polski z Unią Europejską, Tom IV, Wyd. SGGW Warszawa.
Downloads
- Jarosław Gołębiewski, Zmiany w organizacji rynku zbóż w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 43 (2001)
- Jarosław Gołębiewski, Obciążenia podatkowe przedsiębiorstw agrobiznesu , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 92 (2011)
- Jarosław Gołębiewski, Przekształcenia przetwórstwa zbożowo-młynarskiego w latach 1990-1996 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 35 (1998)
- Jarosław Gołębiewski, Tendencje rozwojowe sektora zbożowego w Polsce w latach 1990-2001 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 49 (2003)