Przemiany w produkcji i cenach żywca wołowego

Main Article Content

Maria Zajączkowska

Abstrakt
Decisions of farmers concerning production of beef, its growth or inhibition depend largely on its profitability. In a given year it is affected by prices of beef one, two or even three years back. Also relative selling prices for beef indicate the position of beef among other farm produce sold. The calculated real beef prices showed its real purchasing power with consideration to changes in production means. The relation of beef cattle prices to prices of other meats and milk in particular years showed the greatest changes for milk prices.

Article Details

Jak cytować
Zajączkowska, M. (1996). Przemiany w produkcji i cenach żywca wołowego. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika I Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (1), 155–165. https://doi.org/10.22630/EIOGZ.1996.1.13
Bibliografia

Materiały na krajową wystawę zwierząt hodowlanych, sierpień 1996.

Produkcja żywca w liczbach, FAPA.

Rocznik Statystyczny GUS 1995.

Zajączkowska, M. 1995: Nominalne, relatywne i realne ceny produktów rolnych (na przykładzie żywca wieprzowego, wołowego i drobiowego). Zeszyty Naukowe SGGW, Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (1), 13-23. DOI: 10.22630/EIOGZ.1995.1.2 (Crossref)

Statystyki

Downloads

Download data is not yet available.
Rekomendowane teksty
Inne teksty tego samego autora