Main Article Content
Article Details
Agustynowicz S. (1998): Przetwórstwo rybne na topie. Boss-Gospodarka, nr 12 (219) z dnia 28.III.1998.
Bykowski P.J. (1998): Przetwórstwo ryb w Polsce. Ograniczenia i uwarunkowania rozwoju. Przemysł Spożywczy, nr 7, s. 30-33.
Gulbicka B., Kwasek M. (2000): Zróżnicowanie spożycia żywności w Polsce w świetle wyników Budżetów Gospodarstw Domowych. IERiGŻ, Warszawa, s. 46.
Kwasek M. (1999): Spożycie ryb w Polsce w latach dziewięćdziesiątych. Seria: Komunikaty. Raporty. Ekspertyzy, IERiGŻ, nr 446.
Małkowski W. (1997): Polak je coraz mniej mięsa. Rzeczpospolita 24.03.1997.
Piskiewicz L. (1999): Przemiany zachodzące w spożyciu mięsa i przetworów mięsnych w latach 1989-1997. Handel Wewnętrzny nr 4-5, s. 41-51.
Szczerbowski J.A. (1998): Tendencje w połowach, produkcji i spożyciu ryb. Przemysł Spożywczy nr 7.
Szot E. (2000): Czego zjemy mniej. Dodatek Ekonomia i rynek. Rzeczpospolita 2 II 2000 r., nr 27 (5497).
Downloads
- Agnieszka Borowska, Małgorzata Kosicka, Informacja z konferencji naukowej "Polskie gospodarstwa domowe w procesie integracji z Unią Europejską" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 38 (2000)
- Agnieszka Borowska, Postawy europejskich konsumentów wobec produktów tradycyjnych i regionalnych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 72 (2008)
- Agnieszka Borowska, Przemiany w spożyciu owoców w Polsce i krajach Unii Europejskiej w latach dziewięćdziesiątych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 39 (2000)
- Agnieszka Borowska, Zmiany na rynku jabłek w krajach Unii Europejskiej w latach 2000–2010 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 108 (2014)
- Agnieszka Borowska, Informacja z przebiegu seminarium polskich i niemieckich doktorantów zorganizowanego 1 października 1998 roku w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 36 (1999)
- Agnieszka Borowska, Unijny system ochrony żywnościowych produktów regionalnych i tradycyjnych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 71 (2008)
- Agnieszka Borowska, Tadeusz Filipiak, Informacja o konferencji naukowej "Kierunki i możliwości zrównoważonego rozwoju gospodarki żywnościowej" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 43 (2001)
- Agnieszka Borowska, Sytuacja ekonomiczna gospodarstw domowych w krajach Unii Europejskiej i w Polsce w latach dziewięćdziesiątych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 48 (2003)
- Maria Zajączkowska, Aneta Stańko, Sfera ubóstwa w Polsce w latach 1994-2000 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 46 (2002)
- Agnieszka Borowska, Maria Zajączkowska, Przemiany w spożyciu żywności w wybranych krajach CEFTA , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 38 (2000)