Main Article Content
Article Details
AUGUSTYNOWICZ S., 1999: Pogoda dla cateringu. The Poland Library.
Czy amerykańscy dystrybutorzy zainwestują globalnie? Życie Handlowe, 8, 1998.
MASŁOWSKI A., 200 I: Szybkie żywienie w krajach rozwiniętej gospodarki rynkowej. Poradnik Restauratora 7, 12-15.
McBride M., 1998: Hospitality industry. Wykład gościnny, SGGW, Warszawa.
National Food Survey 1995 (1996). MAFF, London.
REJMAN K., 2000: Zmiany organizacji żywienia pracowników w zakładach pracy w Polsce w latach 90. Materiały "Kongres 2000 Polskiej Gospodarki Żywnościowej i Nauki o Żywieniu Człowieka". PFPŻ, Warszawa.
SLOAN A.E., 1999: Food service demands offer new opportunities. Food Technology, 11, 34.
URBAŃSKA J., 2001: Zachowania rynkowe konsumentów korzystających z sieci fast food na przykładzie rynku warszawskiego. Praca magisterska, KOiEK SGGW, Warszawa.
Downloads
- Barbara Kowrygo, Krystyna Rejman, Ewa Świstak, Ocena spożycia żywności w Polsce w nowych warunkach ekonomiczno-społecznych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 29 (1997)
- Hanna Górska-Warsewicz, Iwona Kowalczuk, Dagmara Stangierska, Monika Świątkowska, Anna Zubrzycka, Percepcja informacji żywieniowej jako elementu wpływającego na zachowania konsumentów w zakładach gastronomicznych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 117 (2017)
- Hanna Górska-Warsewicz, Barbara Kowrygo, Preferencje konsumenckie w zakresie mleka i jego przetworów , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 32 (1998)
- Krystyna Rejman, Monika Świątkowska, Ewa Świstak, Propozycje modeli wyżywienia miejskiej i wiejskiej ludności Polski w 2005 roku , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 32 (1998)
- Krystyna Rejman, Ewa Halicka, Barbara Kowrygo, Zastosowanie ekonomii instytucjonalnej w rozwiązywaniu problemów zaporowych na przykładzie wybranych sektorów gospodarki żywnościowej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 45 (2001)
- Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Marketingowe determinanty wprowadzania na rynek nowych produktów w przedsiębiorstwach sektora zbożowego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 111 (2015)
- Karolina Zabłocka, Aleksandra Prandota, Krystyna Rejman, Marnotrawstwo żywności w kontekście racjonalnego gospodarowania nią w gospodarstwach domowych polskich i szwedzkich studentów , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 114 (2016)