Main Article Content
Article Details
AUGUSTYNOWICZ S., 1999: Pogoda dla cateringu. The Poland Library.
Czy amerykańscy dystrybutorzy zainwestują globalnie? Życie Handlowe, 8, 1998.
MASŁOWSKI A., 200 I: Szybkie żywienie w krajach rozwiniętej gospodarki rynkowej. Poradnik Restauratora 7, 12-15.
McBride M., 1998: Hospitality industry. Wykład gościnny, SGGW, Warszawa.
National Food Survey 1995 (1996). MAFF, London.
REJMAN K., 2000: Zmiany organizacji żywienia pracowników w zakładach pracy w Polsce w latach 90. Materiały "Kongres 2000 Polskiej Gospodarki Żywnościowej i Nauki o Żywieniu Człowieka". PFPŻ, Warszawa.
SLOAN A.E., 1999: Food service demands offer new opportunities. Food Technology, 11, 34.
URBAŃSKA J., 2001: Zachowania rynkowe konsumentów korzystających z sieci fast food na przykładzie rynku warszawskiego. Praca magisterska, KOiEK SGGW, Warszawa.
Downloads
- Hanna Górska-Warsewicz, Iwona Kowalczuk, Dagmara Stangierska, Monika Świątkowska, Anna Zubrzycka, Evaluation of nutritional information as an element influencing consumer behavior in gastronomy services , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 117 (2017)
- Barbara Kowrygo, Krystyna Rejman, Ewa Świstak, Evaluation of Food Consumption in Poland in the New Socio-Economic Conditions , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 29 (1997)
- Hanna Górska-Warsewicz, Barbara Kowrygo, Consumer preferences regarding milk and its products , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 32 (1998)
- Krystyna Rejman, Monika Świątkowska, Ewa Świstak, Proposals for nutrition models for the urban and rural population in Poland in the year 2005 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 32 (1998)
- Krystyna Rejman, Ewa Halicka, Barbara Kowrygo, Applying the Institutional Economics in Solving Hold-up Problems on the Sample of Selected Sectors of Agri-food Economy , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 45 (2001)
- Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Marketing Determinants of New Products Development in Cereals Sector Companies , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 111 (2015)
- Karolina Zabłocka, Aleksandra Prandota, Krystyna Rejman, Wasting of food and rational food management in the households of Polish and Swedish students , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 114 (2016)