Main Article Content
Article Details
BERDOWSKI J.B.: Systemy sterowania jakością produktów żywnościowych w Polsce z uwzględnieniem metody HACCP. ABC jakości Nr 1-2 (5-6) 1996, Warszawa 1996.
KITZMAN P.: HACCP Przewodnik do wprowadzania systemu HACCP w przemyśle mięsnym i drobiarskim, FAPA, Warszawa 1999.
KOŁOŻYN-KRAJEWSKA D., SIKORA T.: HACCP - koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. SIT NOT SPOŻ, Warszawa 1999.
PAJĄK H.: Normy ISO 9000 - podstawy, zastosowania w administracji samorządowej, proces wdrażania; konferencja: Zarządzanie jakością w administracji publicznej, Dębe k. Warszawy 22-23 kwietnia 1999 r.
REU H., PRZYBYŁA CH.: Projekt ISO 9001:2000. Komentarz. Oficyna Wydawnicza "Spectrum", Warszawa 1999.
SMALL J.E.: ISO 9000 dla dyrektorów. Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, Warszawa 1998.
Downloads
- Kinga Gruziel, Mariusz Chądrzyński, Monika Wyszomirska, Social policy implemented in rural municipality , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 126 (2019)
- Mariusz Chądrzyński, Wladyslaw Grabski views on progress and innovation in agriculture , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 116 (2016)
- Mariusz Chądrzyński, Role of MSE Sector in Polish External Trade in the years 1994–2004 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 72 (2008)
- Mariusz Chądrzyński, The selected circumstances of functioning and the development of small and medium size enterprises in rural areas in Poland , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 79 (2009)
- Mariusz Chądrzyński, Efficiency of the activity of institutions supporting entrepreneurship development in rural areas of Łódź Province , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 61 (2006)
- Mariusz Chądrzyński, Chances and Barriers for Performance and Development of the SME Sector in Rural Areas , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 48 (2003)
- Mariusz Chądrzyński, The level of innovativeness of enterprises in the polish economy with particular emphasis on the food industry , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 124 (2018)