Selected Problems of Quality Management in Small-Sized Meat Processing Plant

Main Article Content

Mariusz Chądrzyński

Abstract
The paper discusses some problems connected with quality management in meat processing plant of small size. The author placed emphasis on the following: some theoretical aspects of quality systems particularly applied in food industry; identified benefits and difficulties connected with the applying quality systems in practice; illustrative quality-oriented activities in small plants of meat processing; planned quality-oriented activities in the investigated plant; the situation of the plant under the process of HACCP system implementation.

Article Details

How to Cite
Chądrzyński, M. (2001). Selected Problems of Quality Management in Small-Sized Meat Processing Plant. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika I Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (43), 143–151. https://doi.org/10.22630/EIOGZ.2001.43.12
References

BERDOWSKI J.B.: Systemy sterowania jakością produktów żywnościowych w Polsce z uwzględnieniem metody HACCP. ABC jakości Nr 1-2 (5-6) 1996, Warszawa 1996.

KITZMAN P.: HACCP Przewodnik do wprowadzania systemu HACCP w przemyśle mięsnym i drobiarskim, FAPA, Warszawa 1999.

KOŁOŻYN-KRAJEWSKA D., SIKORA T.: HACCP - koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. SIT NOT SPOŻ, Warszawa 1999.

PAJĄK H.: Normy ISO 9000 - podstawy, zastosowania w administracji samorządowej, proces wdrażania; konferencja: Zarządzanie jakością w administracji publicznej, Dębe k. Warszawy 22-23 kwietnia 1999 r.

REU H., PRZYBYŁA CH.: Projekt ISO 9001:2000. Komentarz. Oficyna Wydawnicza "Spectrum", Warszawa 1999.

SMALL J.E.: ISO 9000 dla dyrektorów. Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, Warszawa 1998.

Statistics

Downloads

Download data is not yet available.
Recommend Articles