Main Article Content
Article Details
BERDOWSKI J.B.: Systemy sterowania jakością produktów żywnościowych w Polsce z uwzględnieniem metody HACCP. ABC jakości Nr 1-2 (5-6) 1996, Warszawa 1996.
KITZMAN P.: HACCP Przewodnik do wprowadzania systemu HACCP w przemyśle mięsnym i drobiarskim, FAPA, Warszawa 1999.
KOŁOŻYN-KRAJEWSKA D., SIKORA T.: HACCP - koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. SIT NOT SPOŻ, Warszawa 1999.
PAJĄK H.: Normy ISO 9000 - podstawy, zastosowania w administracji samorządowej, proces wdrażania; konferencja: Zarządzanie jakością w administracji publicznej, Dębe k. Warszawy 22-23 kwietnia 1999 r.
REU H., PRZYBYŁA CH.: Projekt ISO 9001:2000. Komentarz. Oficyna Wydawnicza "Spectrum", Warszawa 1999.
SMALL J.E.: ISO 9000 dla dyrektorów. Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, Warszawa 1998.
Downloads
- Kinga Gruziel, Mariusz Chądrzyński, Monika Wyszomirska, Polityka społeczna realizowana w gminie wiejskiej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 126 (2019)
- Mariusz Chądrzyński, Poglądy Władysława Grabskiego na postęp i innowacje w rolnictwie , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 116 (2016)
- Mariusz Chądrzyński, Rola sektora MSP w handlu zagranicznym Polski w latach 1994–2004 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 72 (2008)
- Mariusz Chądrzyński, Wybrane przesłanki funkcjonowania i rozwoju małych i średnich przedsiębiorstw na obszarach wiejskich w Polsce , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 79 (2009)
- Mariusz Chądrzyński, Skuteczność działań instytucji wspierających rozwój przedsiębiorczości na obszarach wiejskich województwa łódzkiego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 61 (2006)
- Mariusz Chądrzyński, Szanse i bariery w funkcjonowaniu i rozwoju sektora MSP na obszarach wiejskich , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 48 (2003)
- Mariusz Chądrzyński, Poziom innowacyjności przedsiębiorstw w polskiej gospodarce ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu spożywczego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 124 (2018)