Main Article Content
Article Details
DĄBROWSKA A., 2008: Rozwój rynku usług w Polsce - uwarunkowania i perspektywy rozwoju, SGH, Warszawa, s. 203-204.
DĄBROWSKA A., GUTKOWSKA K., JANOŚ-KRESŁO M., OZIMEK I., 2010: Serwicyzacja konsumpcji w polskich gospodarstwach domowych. Uwarunkowania i tendencje, Difin, Warszawa, s. 116.
DEFRA, 2015: Family Food 2014, National Statistics Publication, London, s. 3.
DOMINIK P., 2013: Gastronomia, Wydawnictwo ALMAMER, Warszawa, s. 265.
EUROSTAT, 2015: Final consumption expenditure of households, by purpose (% of total), http://ec.europa.eu/eurostat/ (odczyt: 2.02.2016).
GUS, 2015: Budżety gospodarstw domowych w 2014 r., Warszawa, s. 136.
GUS, 2005: Mały Rocznik Statystyczny Polski 2005, Warszawa, s. 198.
GUS, 2005: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2005, Warszawa, s. 538.
GUS, 2007: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2007, Warszawa, s. 540.
GUS, 2008: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2008, Warszawa, s. 543.
GUS, 2009: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2009, Warszawa, s. 551.
GUS, 2010: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2010, Warszawa, s. 590.
GUS, 2011: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2011, Warszawa, s. 539.
GUS, 2012: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2012, Warszawa, s. 590.
GUS, 2015: Rocznik Statystyczny Rzeczypospolitej Polskiej 2015, Warszawa, s. 542.
GUS, 2015: Rynek wewnętrzny w 2014 r., Warszawa, s. 15.
GUS, 2015: Rynek wewnętrzny w 2014 r., Warszawa, s. 46.
KWIATKOWSKA E., LEVYTSKA G., 2011: Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju, Wydawnictwo SGGW, Warszawa, s. 45-51.
LEVYTSKA G., 2007: Stan i kierunki rozwoju polskiego rynku usług gastronomicznych. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, (63), 135-136.
PMR, 2014: Rynek HoReCa w Polsce 2014. Analizy rynku i prognozy rozwoju na lata 2014-2019, Warszawa.
SALA J., 2011: Marketing w gastronomii, Wyd. II zmienione, PWE, Warszawa, s. 28.
SFINKS POLSKA S.A., 2014: Strategia Sfinks Polska S.A. na lata 2015-20120, Warszawa, s. 7-8.
ŚWIETLIK K. (red.) 2015: Popyt na żywność. Stan i perspektywy, IERiGŻ-PIB, ARR, MRiRW, Warszawa, seria: Analizy rynkowe, nr 16, s. 36-37.
ZALEGA T., 2010: Miejsce usług w konsumpcji gospodarstw domowych wysokodochodowych, Nierówności Społeczne a Wzrost Gospodarczy, Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rzeszowskiego, Rzeszów, Zeszyt 17, s. 458.
Downloads
- Joanna Kaczorowska, Barbara Kowrygo, Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 114 (2016)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
- Krystyna Świetlik, Preferencje konsumentów na rynku żywności w Polsce w warunkach deflacji w latach 2014–2015 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 117 (2017)
- Krystyna Świetlik, Ewolucja i uwarunkowania popytu na usługi gastronomiczne w Polsce w latach 2000–2015 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 120 (2017)