Main Article Content
Article Details
Agustynowicz S. (1998): Przetwórstwo rybne na topie. Boss-Gospodarka, nr 12 (219) z dnia 28.III.1998.
Bykowski P.J. (1998): Przetwórstwo ryb w Polsce. Ograniczenia i uwarunkowania rozwoju. Przemysł Spożywczy, nr 7, s. 30-33.
Gulbicka B., Kwasek M. (2000): Zróżnicowanie spożycia żywności w Polsce w świetle wyników Budżetów Gospodarstw Domowych. IERiGŻ, Warszawa, s. 46.
Kwasek M. (1999): Spożycie ryb w Polsce w latach dziewięćdziesiątych. Seria: Komunikaty. Raporty. Ekspertyzy, IERiGŻ, nr 446.
Małkowski W. (1997): Polak je coraz mniej mięsa. Rzeczpospolita 24.03.1997.
Piskiewicz L. (1999): Przemiany zachodzące w spożyciu mięsa i przetworów mięsnych w latach 1989-1997. Handel Wewnętrzny nr 4-5, s. 41-51.
Szczerbowski J.A. (1998): Tendencje w połowach, produkcji i spożyciu ryb. Przemysł Spożywczy nr 7.
Szot E. (2000): Czego zjemy mniej. Dodatek Ekonomia i rynek. Rzeczpospolita 2 II 2000 r., nr 27 (5497).
Downloads
- Maria Zajączkowska, Aneta Stańko, Przemiany w sferze ubóstwa w Niemczech , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 47 (2002)
- Maria Zajączkowska, Podaż i spożycie kawy w Polsce w latach 1950-1995 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 29 (1997)
- Agnieszka Borowska, Zmiany na rynku śliwek w Polsce w latach 2010–2016 ze szczególnym uwzględnieniem śliwek regionalnych z oznaczeniami geograficznymi ChOG , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 124 (2018)
- Agnieszka Borowska, Tendencje zmian na rynku tytoniowym w Polsce w latach 1990–2006 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 73 (2009)
- Maria Zajączkowska, Nominalne, relatywne i realne ceny produktów rolnych (na przykładzie żywca wieprzowego, wołowego i drobiowego) , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 1 (1995)
- Agnieszka Borowska, Rozwój rolnictwa ekologicznego w Polsce przed wstąpieniem i po wstąpieniu do Unii Europejskiej , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 61 (2006)
- Maria Zajączkowska, Podaż i spożycie herbaty w Polsce w latach 1950-1995 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 29 (1997)
- Maria Zajączkowska, Zmiany cen skupu żywca a rozmiary produkcji w latach 1989-2000 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 49 (2003)
- Maria Zajączkowska, Przemiany w produkcji i cenach żywca wołowego , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 1 (1996)
- Maria Zajączkowska, Zestawienie Autorów i tytułów ich artykułów opublikowanych w okresie styczeń 1995 – czerwiec 2008, w numerach od 27 do 69, zamieszczono w nich ponad 600 artykułów, a wszystkie były recenzowane. , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 70 (2008)