Main Article Content
Article Details
CICHOSZ M. 2003: Lojalność klienta wobec firmy. Marketing i Rynek, Nr 8.
DUCZKOWSKA-PIASECKA M. 2005: Tradycyjna żywność na obszarach wiejskich. Specyfika budowy rynku. [w:] Gąsiorowski M. (red.): O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa, s. 45.
European Commission, DG-AGRI http://europa.eu.int/comm/agriculture
FOLKESON C. 2005: Geographical Indications and Rural Development in the EU. http://biblioteket.ehl.lu.se/olle/papers
GĄSIOROWSKI M. (red.). 2005: O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa.
MAZUREK-ŁOPACIŃSKA K. (red.) 2005: Badania marketingowe. Teoria i praktyka. Wyd. Naukowe PWN, Warszawa Project
DOLPHINS 2001, Contract QLK5-2000-00593, Development of Origin Labelled Products: Humanity, Innovation and Sustainability. Giovanni Belletti, Andrea Mare scotti, Silvia Scaramuzzi, OLP sector in Italy. Universitŕ di Firenze - Dipartimento di Scienze Economiche, Firenze, Italia,
RZYTKI M. 2005: Sprzedać produkt tradycyjny. [w:] Gąsiorowski M. (red.). O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa, s. 335.
SZYMECKA A. 2005: Włoski system ochrony produktów regionalnych i tradycyjnych. [w:] Gąsiorowski M. (red.). O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa.
Downloads
- Agnieszka Borowska, Attitudes of European Consumers to Traditional and Regional Products , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 72 (2008)
- Agnieszka Borowska, Małgorzata Kosicka, lnformation about Scientific Conference: "Polish Households in the Process of lntegration with the European Union" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 38 (2000)
- Agnieszka Borowska, Changes on the apple market in the European Union countries between 2000–2010 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 108 (2014)
- Agnieszka Borowska, The Changes in Fruit Consumption in Poland and in the European Union Countries , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 39 (2000)
- Agnieszka Borowska, Tadeusz Filipiak, General Notes on the Scientific Conference: "Directions and Possibilities for Sustainable Development of Agro-food Sector" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 43 (2001)
- Agnieszka Borowska, Information about Seminar for Polish and German PhD Students held on October 1, 1998 in Warsaw Agricultural University , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 36 (1999)
- Agnieszka Borowska, Economic Situation of the Households in Poland and in the European Union Countries in the Nineties , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 48 (2003)
- Agnieszka Borowska, Maria Zajączkowska, Changes in Food Consumption in the CEFTA Selected Countries , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 38 (2000)
- Maria Zajączkowska, Agnieszka Borowska, Changes in Meat and Fish Consumption of Households in Poland in the Years 1988-1998 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 43 (2001)
- Agnieszka Borowska, Changes in the Polish plums market, with particular reference to regional plums with protected geographical indications in the period 2010–2016 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: No. 124 (2018)