Main Article Content
Article Details
CICHOSZ M. 2003: Lojalność klienta wobec firmy. Marketing i Rynek, Nr 8.
DUCZKOWSKA-PIASECKA M. 2005: Tradycyjna żywność na obszarach wiejskich. Specyfika budowy rynku. [w:] Gąsiorowski M. (red.): O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa, s. 45.
European Commission, DG-AGRI http://europa.eu.int/comm/agriculture
FOLKESON C. 2005: Geographical Indications and Rural Development in the EU. http://biblioteket.ehl.lu.se/olle/papers
GĄSIOROWSKI M. (red.). 2005: O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa.
MAZUREK-ŁOPACIŃSKA K. (red.) 2005: Badania marketingowe. Teoria i praktyka. Wyd. Naukowe PWN, Warszawa Project
DOLPHINS 2001, Contract QLK5-2000-00593, Development of Origin Labelled Products: Humanity, Innovation and Sustainability. Giovanni Belletti, Andrea Mare scotti, Silvia Scaramuzzi, OLP sector in Italy. Universitŕ di Firenze - Dipartimento di Scienze Economiche, Firenze, Italia,
RZYTKI M. 2005: Sprzedać produkt tradycyjny. [w:] Gąsiorowski M. (red.). O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa, s. 335.
SZYMECKA A. 2005: Włoski system ochrony produktów regionalnych i tradycyjnych. [w:] Gąsiorowski M. (red.). O produktach tradycyjnych i regionalnych. Możliwości a polskie realia. Fundacja Fundusz Współpracy. Warszawa.
Downloads
- Agnieszka Borowska, Postawy europejskich konsumentów wobec produktów tradycyjnych i regionalnych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 72 (2008)
- Agnieszka Borowska, Małgorzata Kosicka, Informacja z konferencji naukowej "Polskie gospodarstwa domowe w procesie integracji z Unią Europejską" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 38 (2000)
- Agnieszka Borowska, Zmiany na rynku jabłek w krajach Unii Europejskiej w latach 2000–2010 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 108 (2014)
- Agnieszka Borowska, Przemiany w spożyciu owoców w Polsce i krajach Unii Europejskiej w latach dziewięćdziesiątych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 39 (2000)
- Agnieszka Borowska, Tadeusz Filipiak, Informacja o konferencji naukowej "Kierunki i możliwości zrównoważonego rozwoju gospodarki żywnościowej" , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 43 (2001)
- Agnieszka Borowska, Informacja z przebiegu seminarium polskich i niemieckich doktorantów zorganizowanego 1 października 1998 roku w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 36 (1999)
- Agnieszka Borowska, Sytuacja ekonomiczna gospodarstw domowych w krajach Unii Europejskiej i w Polsce w latach dziewięćdziesiątych , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 48 (2003)
- Agnieszka Borowska, Maria Zajączkowska, Przemiany w spożyciu żywności w wybranych krajach CEFTA , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 38 (2000)
- Maria Zajączkowska, Agnieszka Borowska, Zmiany w spożyciu mięsa i ryb w gospodarstwach domowych w Polsce w latach 1988-1998 , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 43 (2001)
- Agnieszka Borowska, Zmiany na rynku śliwek w Polsce w latach 2010–2016 ze szczególnym uwzględnieniem śliwek regionalnych z oznaczeniami geograficznymi ChOG , Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej: Nr 124 (2018)